Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ....EVER





ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ Η ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ
ΥΛΙΚΑ
Άχνη ζάχαρη 450γρ
6  Αυγά (300γρ)
1 ½ κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό η αγελαδινό
20 γρ baking powder
1/3 κουταλάκι γλυκού σόδα
1 ½ χούφτα καρύδια χοντροαλεσμένα
1 + κουταλιά  σούπας κανέλλα
375 γρ αλεύρι γ.ο.χ

Εκτέλεση
Ρίχνω όλα τα υλικά σε ένα μπολ εκτός από αλεύρι και baking.
Αφήνω λίγη  ώρα σε ζεστό μέρος.
Σε άλλο σκεύος  ανακατεύω το αλεύρι με το baking και
τοποθετώ σιγά-σιγά στο παραπάνω μείγμα. Ανακατεύω με το χέρι..
Ψήνω 180’ για 30’ και ελέγχω.
Κόβουμε σε κομμάτια και σιροπιάζουμε.

Σιρόπι
1250  γρ ζάχαρη
1000 γρ νερό
Φλούδα από πορτοκάλι και λεμόνι

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ
ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΤΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝ ΕΚΕΙ
ΣΑΝ ΒΟΗΘΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗ.

ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ
ΠΟΤΕ ΑΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΙ.!!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

GLYKES TRELES

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...