Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013

ΟΡΕΟ-ΜΠΙΣΚΟΤΕΝΙΕΣ ΤΡΟΥΦΕΣ!!!




ΜΠΙΣΚΟΤΕΝΙΕΣ ΤΡΟΥΦΕΣ
Υλικά
225 γρ τυρί κρέμα
450 γρ σοκολάτα κουβερτούρα η λεύκη κουβερτούρα
1 πακέτο  μπισκότα σοκολάτας γεμιστά με λεύκη κρέμα περίπου 24 κομμάτια
Χρωματιστή ζάχαρη

Εκτέλεση
Σπάμε τα μπισκότα στο multi και ανακατεύουμε με το τυρί κρέμα. Σχηματίζουμε με το μείγμα μικρές μπαλιές. Σε Μπαιν Μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα και αφήνουμε για λιγο να κρυώσει.  Βουτάμε μια μια τις μπαλιές μέσα στην λιωμένη κουβερτούρα και τις τοποθετούμε σε λαδόκολλα που έχουμε  στρώσει σε ένα ταψάκι. Αν θέλετε πασπαλίζετε με χρωματιστή ζάχαρη
Αφήνετε τα τρουφάκια στο ψυγείο να σφίξουν για 1 ωρα
Βγαίνουν περίπου 50 κομμάτια τρούφες.

Η συνταγή από τις γλυκές απολαύσεις