Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΕΚΑΚΙΑ ΣΑΣ !

 
Σε αυτή την σελίδα εδώ  spoonful  βρήκαμε  υπέροχες και εύκολες  οδηγίες για να διακοσμήσετε το φετινό πασχαλινό το τραπέζι σας  με όμορφα γιορτινά κέικ! ! ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΕΚΑΚΙΑ ΣΑΣ !
Υλικά 

Την αγαπημένη σας  συνταγή για κείκ

5 μίνι φόρμες για κέικ

Η αγαπημένη σας επικάλυψη- εδώ κρέμα τυριού επικάλυψη

Ζάχαρη μαργαριτάρια σε παστέλ χρώματα

Χρωματιστή ζάχαρη συνταγή εδώ σε διάφορα παστέλ χρώματα

Πασχαλινοί κόπτες μπισκότων (αυγά, λαγουδάκι )

Κορδέλες σε παστέλ χρώματα
Οδηγίες
 
Κάντε το κέικ .Χρησιμοποιήστε τις μίνι φόρμες  για τα μίνι κέικ .Θα έχετε περίπου 4 ή 5 μίνι κέικ συνολικά. Καλύψτε τα μίνι κέικ με την κρέμα τυριού (ή ότι άλλο σας αρέσει) και προσπαθήστε να το κάνετε όσο το δυνατόν επίπεδο. Στη συνέχεια, τοποθετήστε κουπ –πατ μπισκότων πάνω από την επικάλυψη πιέζοντας ελαφρά προς τα κάτω.


 


Γεμίστε το με μαργαριτάρια ζάχαρη ή με χρωματιστή ζάχαρη και πιέστε με τα δάχτυλά σας για να βεβαιωθείτε ότι η πλειοψηφία της ζάχαρης ή μαργαριτάρια θα παραμείνει στο επιθυμητό σημείο (προσπαθήστε να μην πιέζετε πολύ δυνατά). Κάντε  ρίγες χρωματιστές  με ζάχαρη στα κεκάκια.

 Διακοσμήστε τα κέικ με 2 ή 3 χρώματα.  Προσπαθήστε να μην αναμειγνύεται περισσότερο από αυτό. Με αυτόν τον τρόπο τα μίνι κέικ θα γίνουν πιο κομψά . Μόλις τα κέικ είναι όλα  είναι διακοσμημένα, τυλίξτε τα με κορδέλα
Τώρα είναι έτοιμα να διακοσμήσουν το Πασχαλινό τραπέζι σας! 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου