Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

MINI MAOYS POPS -ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΙΝΙ ΜΑΟΥΣ ΜΕ ΟΡΕΟ- ΤΕΛΕΙΑ???- ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΟΡΕΟ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ !!!


Μια εύκολη συνταγή με μπισκότα ορεο και πως μετατρέπονται σε ΜΙΝΙ ΜΑΟΥΣ βρήκαμε σε αυτήν εδώ την σελίδα.dipitinchocolate.   Εύκολοι γρήγορη .Επισκεφτείτε την σελίδα να πάρετε και άλλες ιδέες. Επίσης εδώ .howdoesshe.com  βρήκαμε τέλειες πασχαλινές ιδέες με oreo . Πάρτε μια γεύση!!!!


ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΙΝΙ ΜΑΟΥΣ ΜΕ ΟΡΕΟ

Υλικά

Μπισκότα ορεο με διπλή κρέμα

Κουβερτούρα μαύρη η γάλακτος 

Γλάσο με ζάχαρη άχνη και νερό  
Ξυλάκια

Μπισκότα oreo μίνι

Σελοφάν

Κορδέλες

Ζαχαρωτά Εκτέλεση

Παίρνουμε τα ορεο ανοίγουμε στην μέση ,και βουτώντας ένα ξυλάκι στην κουβερτούρα που έχουμε λιώσει στο μπαίν- μαρί το τοποθετούμε πάνω στο μισό μπισκότο κλείνοντας με το άλλο του μισό.  Βουτάτε λίγο τα μίνι ορέο στην κουβερτούρα και τα κολλάμε στο μπισκότο ορεο με το ξυλάκι. ή κάνουμε ενα γλάσο πηκτό με ζάχαρη άχνη και λίγο νερό και κολλάμε τα μίνι ορέο στα μπισκότα. Ολόκληρο το βουτάμε στην κουβερτούρα. 
Αφήνουμε να στεγνώσουν όρθια σε ένα ποτήρι η στο τρυπητό από τα μακαρόνια και διακοσμούμε με ζαχαρωτά. Για να στεγνώσουν  πιό γρήγορα βάλτε τα στο ψυγείο .
Αν δεν θέλουμε να τα βάλουμε σε ξυλάκι κάνουμε την όλη διαδικασία χωρίς αυτό. Αν τα θέλουμε πιο όμορφα για πάρτυ η γενέθλια τα βάζουμε σε σελοφάν και στολίζουμε με κορδελίτσες.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου