Σάββατο, 8 Ιουνίου 2013

ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ!!!






Παγωτό εύκολο με γεύση καπουτσίνο !
(περίπου 13 μερίδες)



Υλικά
200 ml κρέμα γάλακτος
100 γρ ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα
1 φακελάκι σκόνη καπουτσίνο
1 κουταλιά της σούπας κρύο γάλα
φόρμες σιλικόνης για muffins
ή παρόμοια καλούπια σιλικόνης



Προετοιμασία
  Ανακατεύετε την σκόνη Cappuccino στο ζαχαρούχο γάλα και το κρύο γάλα 
 και το αφήνουμε στην άκρη. 
Χτυπάμε την κρέμα σε στερεή κρέμα- σαντυγί , προσθέστε το συμπυκνωμένο γάλα που διαλύθηκε 
το καπουτσίνο και η ανάμειξη συνεχίζεται μέχρι όλα τα συστατικά να είναι ενωμένα.
  Μοιράστε το μείγμα σε φόρμες σιλικόνης,
 και τοποθετήστε το στην κατάψυξη τουλάχιστον τρεις ώρες.
 πριν από το σερβίρισμα .Τέλος πασπαλίζουμε με σκόνη σοκολάτας.