Κυριακή, 23 Ιουνίου 2013

Τέλεια Κρουασάν σοκολάτας ME 3 Υλικά!!!!!!


Πηγή φώτπ και συνταγής από εδώ thecomfortofcooking.com


 
Κρουασάν σοκολάτας ME 3 Υλικά

1 φύλλο σφολιάτας
400 γρ σοκολάτα γάλακτος ή κουβερτούρα
1 αυγό + 1 κουταλιά της σούπας νερό
Ζάχαρη άχνη, για το πασπάλισμα

Οδηγίες
Ετοιμάστε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα.
Σε μια ελαφρά αλευρωμένη επιφάνεια, ανοίγουμε ελαφρά την σφολιάτα  με ένα αλευρωμένο πλάστη.
 Κόβουμε σε 9 τετράγωνα. Κόψτε την σοκολάτα σε 9 τεμάχια.
Χτυπάμε αυγό και το νερό σε ένα μικρό μπολ,
Τοποθετήστε 1 κομμάτι σοκολάτας σε κάθε κομμάτι σφολιάτας  ​​.

 
 Αλείψτε με το μείγμα αυγών την υπόλοιπη ζύμη και διπλώστε για να σφραγίσει. Τοποθετούμε στο ταψί τα κομμάτια σφολιάτας με την πλευρά που κλείσαμε προς τα κάτω. 
 
Αλείψτε κάθε ζύμη με το μείγμα των αυγών. 
Καταψύξτε το ταψί για τουλάχιστον 10 λεπτά (μέχρι 12 ώρες)
Όταν είστε έτοιμοι να ψήσετε, προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.




 Ψήστε για 10-12 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν
 Αφήνεται να κρυώσουν  για περίπου 10 λεπτά και  στη συνέχεια κοσκινίστε 
τα με ζάχαρη άχνη.
Απολαύστε το!