Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟΥΛΙΠΕΣ ΖΥΜΗ ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ –ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ!!!


 πηγή και φώτο συνταγής από εδώ pastrychef.com


ΤΟΥΛΙΠΕΣ ΖΥΜΗ ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ –ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ

Υλικά
Βούτυρο 156 γρ
Ζάχαρη άχνη 226 γρ
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 226 γρ
Αλάτι 1/8 κ.γ
Ασπράδια αυγών 156 γρ (σε θερμοκρασία δωματίου)
1 κ.γ  εκχύλισμα βανίλιας

Οδηγίες
Χτυπήστε το βούτυρο, την άχνη ζάχαρη, το αλεύρι και το αλάτι σε ένα μίξερ. Ανακατέψτε μέχρι το μείγμα να είναι λείο .
Σιγά-σιγά προσθέστε τα σε θερμοκρασία δωματίου ασπράδια των αυγών και το εκχύλισμα βανίλιας . Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει λείο.
Χρησιμοποιώντας ένα πινέλο και βουτυρώστε με μαλακωμένο βούτυρο.
Κόψτε ένας κύκλο 7" -8 "σε διάμετρο. Τοποθετήστε το πρότυπο πάνω στο προετοιμασμένο ταψί Ανακατεύοντας το μείγμα ομοιόμορφα τοποθετείστε πάνω από το πρότυπο χρησιμοποιώντας σπάτουλα αφαιρέστε το πρότυπο και επαναλάβετε. 


Ψήστε στους 175 C για 5 λεπτά, έως ότου οι άκρες είναι ροδίσουν.
 Αφαιρέστε από το φούρνο, και γρήγορα τοποθετείστε πάνω από ένα ποτήρι ή ένα κύπελλο για να δημιουργήσετε το σχέδιο τουλίπα.


Για Σοκολατένια μπισκότα : Προσθέστε 2 κουταλάκια του γλυκού. κακάο στο  1/4 μείγματος βανίλιας. Ανακατέψτε  το μείγμα  σοκολάτας  ξεχωριστά  ​​από το μείγμα βανίλια  ή αναμείξτε τα 2 μείγματα μεταξά τους και  στη συνέχεια ψήνουμε. Μπορείτε να δημιουργήσετε ενδιαφέροντα σχήματα και σχέδια!