Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013

ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!!!


 πηγή και φώτο από εδώ receitasnota

ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ

Υλικά

6 μπανάνες
1 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι
2 φλιτζάνια τσαγιού φρυγανιά
2 αυγά
1/2 λίτρο λάδι για τηγάνι

Βάλτε το λάδι σε μια κατσαρόλα και σε δυνατή  φωτιά για να ζεσταθεί.
Σπάστε τα αυγά σε ένα πιάτο  και χτύπηστε ελαφρά με ένα πιρούνι.
Τοποθετήστε το αλεύρι σε ένα ρηχό πιάτο και την τριμμένη φρυγανιά σε ένα άλλο. Καθαρίζουμε τις μπανάνες.
Τοποθετήστε τις μπανάνες στο πιάτο με το αλεύρι. Θα πρέπει να είναι πλήρως τυλιγμένες  στο αλεύρι. Χτυπήστε ελαφρά τις μπανάνες αφαιρώντας το περιττό αλεύρι. και τοποθετήστε τα (ένα προς ένα) στο πιάτο με το χτυπημένο αυγό. 

Στραγγίξτε καλά το πλεόνασμα αυγών και μεταφέρετε στο πιάτο με τη φρυγανιά. Όταν το λάδι είναι ζεστό, τοποθετήστε μερικά κομμάτια και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν. Στη συνέχεια, τα βγάζουμε από το λάδι με τρυπητή κουτάλα και τοποθετήστε σε ένα πιάτο καλυμμένο με χαρτί κουζίνας.
Σερβίρονται  ζεστά!!