Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014

Κέικ με γκαζόζα! Απολάυση!


Υλικά
375 γρ βούτυρο
3 φλιτζάνια ζάχαρη
5 αυγά ολόκληρα
2 κουταλάκια του γλυκού λεμόνι
3 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φλιτζάνι 7-UP

Οδηγίες
Προθερμάνετε το φούρνο στους 170 βαθμούς. Χτυπήστε σε Κρέμα το βούτυρο να αφρατέψει και προσθέστε τη ζάχαρη, 1 φλιτζάνι κάθε φορά .Προσθέστε τα αυγά, 1 κάθε φορά Προσθέστε το λεμονι και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το αλεύρι, 1 φλιτζάνι κάθε φορά, ανακατεύοντας καλά μετά από κάθε προσθήκη. Προσθέστε και το  αναψυκτικό, στη συνέχεια, ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν. Ξύστε τις πλευρές του μπολ, ανακατεύοντας  για λίγο. Ρίχνουμε σε ένα λαδωμένο ταψί και ψήνουμε για 1 ώρα έως 1 ώρα και 10 λεπτά, μέχρι το κέικ δεν είναι πλέον υγρό .Αφαιρέστε το κέικ από το φούρνο και αφήστε να κρυώσει καλά .


πηγή και φώτο από εδώ .plainchicken.com