υλικά
Κόκκινο χρώμα τροφίμων
Οδηγίες
Ετοιμάζουμε την ζύμη σύμφωνα με την συνταγή.Χωρίζουμε την ζύμη σε 2 ίσα μέρη.
Στο ένα μέρος ζύμης προσθέτουμε κόκκινο χρώμα τροφίμων. Ψήνουμε το κόκκινο κεικ μέχρι μια οδοντογλυφίδα να βγαίνει καθαρή από το κέντρο της ζύμης.
Αφήνουμε να παγώσει στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες
Όταν το κέικ μας έχει κρυώσει καλά κόβουμε σε φέτες και δίνουμε ένα ωραίο σχήμα με κουπ -πατ σε σχήμα καρδιάς .
Παίρνουμε πάλι μια φόρμα του κέικ και βάζουμε την μισή άσπρη ζύμη στον πάτο της φόρμας
Τοποθετούμε τις φέτες κaρδιας που κόψαμε και από πάνω καλύπτουμε με την υπόλοιπη μισή άσπρη ζύμη.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς έως ότου το κέικ μας έχει γίνει περίπου για 30-40 λεπτά
Γλάσο βανίλιας
υλικά
• 1 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη άχνη
• 2 1/2 κουταλιές της σούπας γάλα
• 1 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο, λιωμένο
• 1/4 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
• 1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
• 2 1/2 κουταλιές της σούπας γάλα
• 1 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο, λιωμένο
• 1/4 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
• 1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Σε ένα μέτριο μπολ, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σας
μέχρι να ενωθούν και να γίνουν κρεμώδες. Προσθέστε περισσότερη άχνη ζάχαρη αν φαίνεται
πολύ ρευστό ή περισσότερο γάλα εάν φαίνεται πάρα πολύ σκληρό, μέχρι να
φτάσετε τη συνοχή που σας αρέσει.
Καλύψτε το κείκ με το γλάσο .
πηγή και φώτο από εδώ veryculinary.com
Σχόλια
Καλή συνέχεια κια σε αευχαριστούμε θερμά για το σχόλιο!