Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

valentine cake pops !


 Υλικά
1 κεικ σοκολάτας συνταγή εδώ
150 γρ μερέντα
ξυλάκια ή καλαμάκια
κουπ-πατ σε σχήμα καρδιάς
σοκολάτα κουβερτούρας 250 γρ
λευκή σοκολάτα 125 γρ
κόκκινο χρώμα ζαχ/κης

Ετοιμάζουμε το κείκ σύμφωνα με τις οδηγίες της συνταγής και ψήνουμε. Αφήνουμε να κρυώσει εντελώς. Το θρυματίζουμε με τα χέρια μας και ανακατεύουμε καλά με την μερέντα. Απλώνουμε το μείγμα σε ένα ταψί ή σχηματίζουμε μικρά μπαλάκια.
Με το κουπ -πατ σχηματιζουμε καρδιές τις απλώνουμε σε λαδόκολλα και αφήνουμε να παγώσουν για 3-4 ώρες στο ψυγείο.
Λιώνουμε τις σοκολάτες ξεχωριστά σε μπαιν-μαρι .
(Σε αυτο το σημείο αν θέλουμε χρωματίζουμε ένα μέρος της λευκής σοκολάτας με το κόκκινο χρώμα ζαχ/κης)  τοποθετούμε στην μέση το καλαμάκι και βουτάμε τις παγωμένες καρδιές μια-μια.
πηγή και φώτο από εδώ cheerfulmamareviews.com


ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΙΚ ΒΑΝΙΛΙΛΙΑΣ
Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία απλά αντι για κεικ σοκολάτας φτιάχνουμε κεικ βανίλιας
και αντι για μερέντα βάζουμε ένα πακέτο τυρί φιλαδέλφεια 


 πηγή από εδώ .skiptomylou.