Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014

Χαλβάς με αλεύρι εξαιρετικά νόστιμος !!!!



Υλικά
200 γραμμάρια Λάδι 
2 φλιτζάνια αλεύρι
1 φλιτζάνι καρύδια
3 φλιτζάνια κρυσταλλική ζάχαρη
4 φλιτζάνια νερό

Προετοιμασία του Χαλβά 
  Βάζουμε την Κρυσταλλική ζάχαρη μαζί με το νερό να βράσει σε μια κατσαρόλα ξεχωριστά.Αφήνουμε να κρυώσει .
Λιώστε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα προσθέτοντας το κοσκινισμένο αλεύρι,   σε χαμηλή φωτιά μέχρι να σωταρίστει και να πάρει χρώμα  καφέ. Στη συνέχεια, ψιλοκόβουμε τα  καρύδια προσθέτουμε τα καρύδια συνεχίζοντας  το ψήσιμο για άλλα 10 λεπτά.Αδειάστε το κρύο σιρόπι στο αλεύρι, ανακατεύοντας γρήγορα για να δέσει. Όταν το μείγμα μας δέσει κατεβάζουμε από τη φωτιά. Σερβίρετε σε όποιο σχήμα θέλετε.

 πηγή απο εδώ .sofra.com.tr