Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014

Μανταρίνια τυλιγμένα σε σοκολάτα και….


Μανταρίνια τυλιγμένα κατά το μισό στην κουβερτούρα! Γλυκάκι εύκολο ,γρήγορο,οικονομικο!


  φώτο από εδώ .teacher-chef.com

Μανταρίνια τυλιγμένα σε σοκολάτα και….


Υλικά

5 μανταρίνια
1/2 φλιτζάνι σοκολάτα γάλακτος  ή μαύρη σοκολάτα
Ινδοκάρυδο
1 κουταλάκι του γλυκού  μαργαρίνη 


Οδηγίες
1. Τοποθετήστε ένα φύλλο λαδόκολλας. Ξεφλουδίστε τα μανταρίνια.

2. Σε φούρνο μικροκυμάτων τοποθετώντας ένα ασφαλή μπολ ή σε μπαίν –μαρί λιώστε την  σοκολάτας και την μαργαρίνη  . Η προσθήκη μαργαρίνης είναι προαιρετική - βοηθά στο να γίνει η σοκολάτα σούπερ ομαλή και λεία.

3. Βουτήξτε κάθε φέτα ως την μέση μέσα στη λιωμένη σοκολάτα και τοποθετήστε στο έτοιμο φύλλο ψησίματος. Πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο και επαναλάβετε έως ότου όλες οι φέτες είναι επικαλυμμένες με σοκολάτα. Το βάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά ή έως ότου η σοκολάτα να σκληρύνει.
 Απολαύστε το!