Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014

Diy μπωλ σοκολάτας!

Ένα  DIY  μπωλ σοκολάτα είναι μια φανταστική ιδέα . Φανταστείτε ένα μπωλάκι κατασκευασμένο αποκλειστικά από σοκολάτα και  να γευτείτε τα κομμάτια της σοκολάτας, με φρούτα, γλυκά, ή
οποιεσδήποτε άλλες λιχουδιές θέλετε να τοποθετήσετε. Ναι, ένα DIY  μπώλ σοκολάτα είναι μια πρακτική  ιδέα που θα κάνει ο καθένας στο σπίτι του . Άλλωστε, αυτό το DIY  είναι διασκεδαστικός και πολύ εύκολος τρόποςνα αφήσετε το άγχος στην άκρη και να γίνετε για λίγο έστω ξανά παιδί!Οδηγίες: 

Αρχικά λιώστε την σοκολάτα στο μπαιν μαρι. Ωστόσο, να είστε πολύ προσεκτικοί και να μην αφήνετε  το νερό ή τον ατμό να έρθει
σε επαφή με την σοκολάτα .Θα πρέπει το νερό να σιγοβράζει.
Ποτέ μην  αφήσετε το νερό να φτάσει σε σημείο βρασμού  καθώς ενδεχομένως θα καεί η σοκολάτα.
Αν επιθυμείτε να κάνετε ένα καλάθι σοκολάτας που μοιάζει με πέταλα λουλουδιών θα πρέπει να κρατάτε
το μπολ σε μια ορισμένη γωνία στη σοκολάτα, τραβήξτε έξω και ξανά στην αντίθετη γωνία μέσα στη λιωμένη σοκολάτα και πάλι.


Επαναλάβετε αυτήν την ενέργεια δύο έως τέσσερις φορές και σιγά-σιγά ανακινήστε το μπολ γύρω –γύρω για να δημιουργήσετε ένα παχύ σχετικά στρώμα.
Αφήνεται τη σοκολάτα να κρυώσει και να στερεοποιηθεί στον πυθμένα του μπολ. Κρατήστε τα μπωλ σοκολάτας  στο ψυγείο μέχρι να τα χρησιμοποιήσετε! Απολαύστε τα!

φώτο από εδώ pinterest.com

Καλή επιτυχία!Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου