Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

Πως να κάνουμε Σοκολατάκια Μπανάνας “ΠΤΙ-ΜΠΕΡ” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ


Είναι νόστιμα τρουφάκια , σοκολατάκια με μπανάνες και πτι-μπερ παπαδοπούλου! 
Είναι εύκολο νόστιμο και γρήγορο!

Υλικά

1 πακέτο ΠΤΙ- ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
200 γρ  μαλακή μαργαρίνη αλατισμένη
200 γρ βανίλια (υποβρύχιο)
2 μονές δόσεις espresso
1 μπανάνα
250 γρ κουβερτούρα

Οδηγίες

Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη, μέχρι να μαλακώσει.

Προσθέτουμε τη βανίλια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.

Μόλις γίνει μια αφράτη κρέμα προσθέτουμε τις δόσεις του espresso.

Βγάζουμε από το μίξερ και ανακατεύουμε στην κρέμα τη μπανάνα κομμένη σε κύβους και το 1/2 των μπισκότων, που έχουμε σπάσει με τη βοήθεια ενός πλάστη.

Με ένα κουτάλι μοιράζουμε το μίγμα επάνω σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόχαρτο και παγώνουμε στην κατάψυξη.

Παράλληλα λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπαιν μαρί.

Πλάθουμε στρογγυλά τα παγωμένα πλέον σοκολατάκια.

Απλώνουμε σοκολάτα με το ένα χέρι και με το άλλο «τυλίγουμε» στο υπόλοιπο τριμμένο μπισκότο. Διατηρούμε στο ψυγείο.

πηγή και φώτο από τις Συνταγές Παπαδοπουλου