Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2014

Cupcakes γεμιστά και στολισμένα !


Είναι σοκολατένια γεμιστά cupcakes! 
Με κρέμα marshmallows και σοκολατένια κρέμα  τυριού !

Υλικά
3/4 φλιτζανιού  βούτυρο  σε θερμοκρασία δωματίου
1 1/2 φλιτζάνι  ζάχαρη
2 μεγάλα αυγά
2 φλιτζάνια αλευρι γ.ο.χ
1/2 φλιτζάνι  άγλυκο κακάο
2 κ.γ μπέικιν πάουντερ
1/2 κ.γ αλάτι
1 φλιτζάνι  γάλα

Για το γλάσο σοκολάτας-cream cheese
1 πακέτο τυρί κρέμα  σε θερμοκρασία δωματίου
1/2 φλιτζάνι το βούτυρο  σε θερμοκρασία δωματίου
1 1/2 φλιτζάνι  ζάχαρη άχνη
6 κ.σ  άγλυκο κακάο

Οδηγίες
Κάντε τα Cupcakes:
Σε ένα μπολ, με το μίξερ σε μέτρια ταχύτητα, χτυπάμε το βούτυρο και τη ζάχαρη μέχρι να γίνει λείο.
Προσθέστε τα αυγά, ένα κάθε φορά, χτυπώντας καλά μετά από κάθε προσθήκη.

Σε ένα άλλο μπολ, ανακατεύουμε το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
Ανακατέψτε το μισό μίγμα αλευριού στο μίγμα βουτύρου. Ανακατέψτε και το γάλα .
Προσθέστε το υπόλοιπο μίγμα αλευριού και ανακατεύουμε λίγο-λίγο  μέχρι να ενσωματωθούν.
Τοποθετείστε το μείγμα  σε 16 muffin .
Ψήνουμε στους 175 βαθμούς C  περίπου 20 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν για 5 λεπτά.
Αφαιρέσετε τα cupcakes από τις φόρμες  και αφήστε να κρυώσουν εντελώς, τουλάχιστον 30 λεπτά.
Με ένα μικρό, κοφτερό μαχαίρι,κόψτε το καπάκι απο τα cupcakes και  με το εργαλειο που αδειάζουμε
τα κολοκυθάκια κάντε μια τρύπα στην μέση χωρίς Όμως να φτάσετε στον πάτο.
Βάλτε την κρέμα marshmallow σε ενα κορνε και καλυψτε τα κενά απο τα cupcakes.

Kάντε το γλάσο:
Σε ένα μπολ, με το μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα, χτύπησε το τυρί κρέμα και το βούτυρο μέχρι να
ανακατευτούν  καλά. Σε ένα άλλο μπολ, κοσκινίστε μαζί τη ζάχαρη άχνη και το κακάο.
Αναμειγνύουμε  στο μείγμα τυριού κρέμα ανακατεύοντας καλά έως ότου το γλάσο είναι λείο.
Τοποθετείστε την  κρέμα σοκολάτας τυριού σε  σακούλα ζαχαροπλαστικής και διακοσμείστε τα cup cakes.

πηγή και φώτο συνταγής από εδώ .delish.com