Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014

Πως να κάνουμε τα πιο εύκολα παστάκια μερέντας


Είναι ατομικά μίνι παστάκια με μερέντα  και σοκολατάκια ferrero ! 
Είναι απλά μια σοκολατένια θεική -μικρή- μινι απόλαυση. 
Ιδανικά για πάρτυ-μπουφέ


Για 9 παστάκια

Υλικά

125 γρ μπισκότα digestive
40 γραμμάρια μαλακό βούτυρο
250 γραμμάρια τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
200 γραμμάρια Nutella, σε θερμοκρασία δωματίου
6 σοκολατάκια  Ferrero Rocher, χοντροκομμένα
30 γραμμάρια ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη



Οδηγίες

Σπάστε τα  μπισκότα digestive και 1 Rocher  προσθέστε το βούτυρο και ανακατεύουμε καλά, στη συνέχεια, προσθέστε  μια γενναιόδωρη κουταλιά Nutella. ανακατεύοντας καλά μέχρι να ενσωματωθεί.
Τοποθετείστε το μείγμα της βάσης σε μικρές μεταλλικές φόρμες.

Χτυπάμε το τυρί κρέμα και τη ζάχαρη άχνη μέχρι να μαλακώσουν  στη συνέχεια προσθέστε την υπόλοιπη Nutella και τα Rocher στο μείγμα και συνεχίστε το χτύπημα μέχρι να ανακατευτούν καλά.

Τοποθετείστε το μειγμα πάνω απο τα μπισκότα και βάλτε στο ψυγειο για μια νύχτα.
Σερβίρετε κατευθείαν από το ψυγείο.

Σημείωση: χώρισα το τρίμμα μπισκότων  περίπου 1/2 κουταλιά της σούπας, σε διάφορες φόρμες. Αν θέλετε ένα παχύτερο φλοιό, προσθέστε περίπου 1 1/2 κουταλιά της σούπας σε κάθε βάση.


Tips
Aν δεν έχετε μεταλλικές φόρμες κρατήστε τα πλαστικά μικρα μπουκαλάκια απο τα αναψυκτικά και αφου πιείτε το αναψυκτικό πλυντε τα καλα΄και κοψτε τα με ενα ψαλιδι σε 2-3 κομμάτια. Καλύψτε με αλουμινόχαρτο κια έχετε έτοιμες φόρμες για μινι παστάκια και cheesecakes .

πηγή και φώτο .mybarecupboard.com