Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014

Σνάκ Με μπαγιάτικο ψωμί κανέλλα και ζάχαρη !


Παρακαλώ μην πετάξετε ποτέ ξανά  μπαγιάτικο ψωμί! Κοιτάξτε αυτές τις εκπληκτικές λιχουδιές που μπορείτε να κάνετε - και θα σας πάρει μόνο 10 λεπτά για να γίνουν! Βρείτε μου ένα παιδί που μπορεί να αντισταθεί σε αυτά ... ..

Υλικά για 6 άτομα

6 φλιτζάνια  ψωμιού  κατά προτίμηση μπαγιάτικο
60 γρ  βούτυρο, λιωμένο
5 κουταλιές της σούπας ζάχαρη (ξεχωριστά 1 κουταλιά της σούπας)
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα

Οδηγίες
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180C.
Κόψτε τις φέτες ψωμιού σε λεπτα στικς.
Τοποθετήστε τα κρουτών ψωμιού σε ένα μεγάλο μπολ. Περιχύνουμε με το βούτυρο, και
πασπαλίζουμε από πάνω με 4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη και κανέλα και ανακατέψτε μέσα.
Απλώστε πάνω σε 2 ταψιά.
Ψήστε για 5 έως 8 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά . Το ταψί  στο πάνω ράφι θα είναι έτοιμο πρώτο. Το δεύτερο  θα πάρει ένα-δυο λεπτά περισσότερο.
Ενώ είναι ακόμα ζεστά, πασπαλίζουμε από  πάνω την υπόλοιπη 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη (1/2 κουταλιές της σούπας πάνω από κάθε δίσκο).

Σημειώσεις
Το  μπαγιάτικο ψωμί λειτουργεί καλύτερα από το φρέσκο, επειδή δεν απορροφά το βούτυρο  πολύ.

πηγή και φώτο από εδώ