Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου 2014

Diy κερια βανίλιας-κανέλλας- πρόταση χριστουγέννων!


Φέρτε τη φυσική ομορφιά της σεζόν στο σπίτι σας με αυτό το DIY κερί κανέλα βανίλια. Αυτό το κερί θα μυρίζει φανταστικά  αλλά είναι και  ένα όμορφο διακοσμητικό στοιχείο για το σπίτι σας, Καθώς το κερί βανίλια ζεσταίνει την κανέλα, το δωμάτιό σας θα είναι γεμάτο με το άρωμα  της βανίλιας και μπαχαρικών.


Χρειαζόμαστε
Υλικά και  εργαλεία:

Βανίλια κεριά
Κανέλα
Χοντρά λαστιχα
Σπάγγο
Κορδέλλα
Βήμα 1: Τοποθετήστε ένα λαστιχάκι γύρω από το κάτω μέρος του κεριού.Βήμα 2: Εισάγετε προσεκτικά τη κανέλα πίσω από το λαστιχάκι, ένα κάθε φορά.
Βήμα 3: Συμπληρώστε  κομμάτια κανέλα  γύρω από το κερί σας μέχρι να μην υπάρχουν κενά.Βήμα 4: Τυλίξτε τον σπάγκο σας γύρω από το κερί 5-6 φορές για να καλύψει το λαστιχάκι. Βήμα 5: Μόλις έχετε κάλυψε το λάστιχο με τον σπάγγο  δέστε  τα άκρα του νήματος σε ένα διπλό κόμπο. Στη συνέχεια πιέστε τον κόμπο κάτω από τα άλλα σκέλη του νήματος για να το κρύψετε.


Βήμα 6: Μπορείτε να το αφήσετε μόνο με το σπάγγο, αν σας αρέσει, αλλά προσθέτοντας μια κορδέλα είναι μια ωραία πινελιά για να γυαλίζει το κερί. Απλά τυλίξτε την κορδέλα γύρω από το κερί και πάνω από το σπάγγο και κάντε ένα όμορφο φιόγκο.
Βήμα 7: Εδώ τα κανέλα βανίλια-αρωματικά κεριά σας!


Καλό μηνα σε όλους !!!!!


πηγή sheknows.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου