Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015

Θεικά μπισκότα βουτύρου που λιώνουν στο στόμα!


Υλικά
175 γρ  ανάλατο βούτυρο, μαλάκωμένο  σε θερμοκρασία δωματίου
40 γρ ζάχαρη άχνη
1/2 κουταλάκι του γλυκού καθαρό εκχύλισμα βανίλιας
175 γρ αλεύρι
40 γρ καλαμποκάλευρο-κορν φλάουρ


Οδηγίες
Με ένα ηλεκτρικό μίξερ Χτυπήστε το βούτυρο  με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Προσθέστε το εκχύλισμα βανίλιας και χτυπήστε για λίγα δευτερόλεπτα.
Κοσκινίστε το αλεύρι και το κορν φλάουρ μαζί πάνω από το μείγμα βουτύρου και ανακατέψτε μέχρι να γίνει λείο.
Τοποθετείστε σε κορνέ με μύτη  σε σχήμα αστεριού. Τοποθετείστε  σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Ψήστε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς  για 12 λεπτά ή μέχρι ναπάρουν  χρυσό χρώμα. Αφήστε για λίγα λεπτά στο ταψί για να σφίξουν λίγο πριν από τη μεταφορά σε σχάρα για να κρυώσουν.


πηγή και φώτο από εδώ happyhomebaking.blogspot.com