Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

Ατομικές μπουκίτσες cheesecake!


Υλικά για την γέμιση
1 πακέτο  τυρί κρέμα, μαλακό σε θερμοκρασία δωματίου
3/4 φλιτζάνιου λευκή κρυσταλλική ζάχαρη
2 αυγά
1 κουταλιά της σούπας εκχύλισμα βανίλιας
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
1 κονσέρβα με γεύση  κεράσι

Για την βάση
1 1/2 φλυτζάνια μπισκότα τριμμένα
6 κουταλιές σούπας βούτυρο  ή μαργαρίνη
8 κ.σ. ζάχαρη

οδηγίες
Σε φόρμα για  mini cupcakes τοποθετείστε χάρτινες θήκες.
Ανακατέψτε τα μπισκότα το βούτυρο και 8 κουταλιές της σούπας ζάχαρη μαζί. Πιέστε 1 κουταλάκι του μείγματος στον πάτο κάθε θήκης.


Σε ένα μπολ χτυπάμε την κρέμα τυρί, τη ζάχαρη, τα αυγά, το χυμό λεμονιού και τη βανίλια. Θα πρέπει να είναι ελαφρύ και κρεμώδες χωρίς σβώλους.Μέ ένα κουτάλι γεμίστε τις θήκες με το μείγμα τυριού.


Ψήστε στους 180 βαθμούς  για 15 λεπτά.



Αφήστε τα  cheesecakes να κρυώσουν και  στη συνέχεια  με ένα 
κουταλάκι του γλυκού βάλτε την γέμιση κεράσι

 πηγή και φώτο ahelicoptermom.com