Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016

Σοκολατάκια Ανώμαλα με Αμύγδαλα και Λευκή Σοκολάτα!!


Μία απίστευτα εύκολη και υπερλιχουδιαστή συνταγή!

 Υλικά

    Μία Λευκή Σοκολάτα Κουβερτούρα (περίπου 200 γρ.)
    100 γρ. καθαρισμένα Αμύγδαλα
    Ξύσμα από ένα λεμόνι
    Λίγο ηλιέλαιο


Για την λευκή  σοκολατα
Εκτέλεση


    Ψιλοκόβεις την σοκολάτα και την λιώνεις σε μπεν μαρί μαζί με 1 κουταλιά λάδι.
    Απλώνεις λαδόκολλα σε ένα δίσκο ή ταψάκι.
    Όταν λιώσει η σοκολάτα προσθέτεις ξύσμα λεμονιού και αμύγδαλα.
    Με ένα κουτάλι φτιάχνεις 10 σοκολατάκια στην λαδόκολλα.
    Βάζεις τα σοκολάτάκια στο ψυγείο για 2 ώρες να σκληρύνουν…
    και είναι έτοιμα! Σερβίρεις και απολαμβάνεις!
    Αν δεν τα φάτε αμέσως, φύλαξε τα στο ψυγείο.



πηγή και φώτο από εδώ bletsas.gr