Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Κορμός μπισκότων με λίγα υλικά!


Υλικά

1 πακετο μπισκοτα σοκολατενια
1 μόρφατ
ή
1 φακέλακι σκόνη σαντυγί και 1 φλιτζάνι γάλα


Οδηγίες

Χτυπάμε στο μιξερ το μόρφατ με την αχνη ή τον φάκελακι σκόνη μόρφατ με το γάλα.

Παίρνουμε ενα μπισκότο κακάο βάζουμε σαντυγί και 
καλύπτουμε με ένα άλλο μπισκότο τοποθετώντας  κάθετα προς την πιατέλα.

Επαναλαμβάνεται με τα μπισκότα ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουν.



Καλύψτε με σαντυγί και γυρω γυρω απο τον κορμό.
Αφηστε στο ψυγείο να παγώσει.
3-4 ώρες μετα  πασπαλίζουμε καρύδα και κακάο και αν θέλετε γαρνίρετε με  σάλτσα σοκολάτας.

Μπορείτε να διακοσμήσετε όπως εσείς επιθυμείτε με φέτες φρούτων, σάλτσα σοκολάτας, τσιπ σοκολάτας ή και ξηρούς καρπούς .


Κόψτε το πρώτο κομμάτι λίγο λοξά για να φανεί το σχέδιο.

πηγή και φώτο από εδώ kadincatarifler.com