Υλικά
250 γρ κουβερτούρα Παυλίδη
170 γρ κρέμα γάλακτος ( 35% λιπαρά)
80 γρ ζάχαρη άχνη
1 βανίλια
3 μεγάλα αυγά- 180 γρ
Για την διακόσμηση
Φράουλες φρέσκες
Εκτέλεση
Βάλτε την κουβερτούρα σε Μπαιν Μάρι να λιώσει και αφήστε
για 5 λεπτά στην άκρη.
Χωρίστε τα υγα σε κρόκους και ασπράδια. Μέσα στο μπολ της κουβερτούρας
προσθέστε τους κρόκους την ζάχαρη την βανίλια και να ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν
τα υλικά.
Σε άλλο μπολ χτυπήστε τα ασπράδια μέχρι να γίνουν μαρέγκα.
.Ρίξτε και την μαρέγκα στο μείγμα της κουβερτούρας και ανακατέψτε.
Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει μια σφιχτή σαντιγί
. Ρίξτε σταδιακά την σαντιγί στο σοκολατένιο μείγμα και ανακατέψτε
Σερβίρετε την μους σε γυάλινα ποτήρια , βάλτε στο ψυγείο να
παγώσουν για 2 ώρες και διακοσμείστε με φρέσκες φράουλες .
Μπορείτε ακόμα να διακοσμήσετε με τριμμένο μπισκότο και σαντιγί .
Η συνταγή είναι από συσκευασία κουβερτούρα του παυλίδη.
Η συνταγή είναι από συσκευασία κουβερτούρα του παυλίδη.