Ganache με marshmalowsYλικά
1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1 ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα
3
φλιτζάνια σταγόνες σοκολάτα 1 ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα
1 κουταλάκι βανίλια υγρή
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και το ζαχαρούχο στο μπολ του Μπεν Μαρί.
Μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε τη σοκολάτα και απαλά λιώσει.
Μετά από περίπου 10 λεπτά, χτυπήστε ελαφρά το μείγμα μέχρι να πήξει και να γίνει λείο . Προσθέστε τη βανίλια ή το άρωμα της επιλογής σας.
Τοποθετούμε σε ταψάκι στρωμένομε λαδόκολλα και το αφήνουμε για αρκετές ώρες να σφίξει Όταν πλέον έχει σταθεροποιήθει κόβουμε με στρογγυλό κουπ-πατ – μπισκότων και ξαναβάζουμε για λίγο στο ψυγείο.
Πηγή συνταγής και Φώτο whipperberry.com