Φράουλες ζαχαρωτές
Συστατικά
300 ml
συμπυκνωμένο γάλα εβαπορέ
150
γρ ζελέ φράουλα έτοιμο παρασκευασμένο
1
κουταλιά χυμό λεμονιού
κόκκινο
χρώμα ζαχαροπλαστικής (προαιρετικά)
250 γρ ινδοκάρυδο και λιγο παραπάνω
1 κουτί
ζελέ φράουλα
Οδηγίες
Σε ένα
πλαστικό μπολ ανακατεύουμε το συμπυκνωμένο γάλα, ζελέ φράουλα, χυμό λεμονιού
και μερικές σταγόνες κόκκινο χρώμα Προσθέτουμε
την καρύδα και ζυμώστε όλα τα υλικά
καλά. Καλύψτε το μπολ με πλαστική μεμβράνη και αφήστε στο ψυγείο για δύο ώρες μέχρι
το μίγμα να παγώσει και να σκληρύνει.
Σε ένα
μικρό μπολ ρίχνουμε την σκόνη ζελέ φράουλας και βάζουμε στην πιατέλα χαρτί ψησίματος.
Από το
παγωμένο μείγμα σχηματίζουμε μικρά κομμάτια με το χέρι σε σχήμα φράουλας. Κάθε κομμάτι
το περνάμε από τη σκόνη ζελέ. Τοποθετείστε
τις φράουλες στην πιατέλα και αφήστε για δύο ώρες σε θερμοκρασία δωματίου για
να στεγνώσουν.
Σχόλια