πηγή και φώτο συνταγής από εδώ countrymommacooks.com
ΡΟΔΑΚΙΝΟ-ΠΙΤΑΚΙΑ!!!
Υλικά
Υλικά
1/2 φλιτζάνι βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1 πακέτο τυρί κρέμα, μαλακωμένο
1 1/4 φλιτζάνι αλεύρι για κάθε χρήση
1/4 κούπας ροδάκινο σε κονσέρβα –αλεσμένα στο multi
1/4 φλιτζανιού ζάχαρη άχνη
Οδηγίες
Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς.
Σε ένα μέτριο μπολ, χτυπήστε μαζί το βούτυρο και το τυρί
κρέμα.
Προσθέστε το αλεύρι.
Σε μια αλευρωμένη επιφάνεια, ανοίγουμε τη ζύμη και κόβεται σε
κύκλους.
Τοποθετείστε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα ή sil-pat.
Τοποθετείστε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα ή sil-pat.
Βάλτε 1/4 κουταλάκι του γλυκού του κουταλιού πάνω σε κάθε
μπισκότο.
Βρέχουμε τις άκρες της ζύμης διπλώστε στη μέση και τσιμπήστε
με τα δάχτυλά σας για να κλείσουν οι πίτες.
με τα δάχτυλά σας για να κλείσουν οι πίτες.
Ψήστε για 15 λεπτά και τοποθετήστε σε μια σχάρα. Αφού
κρυώσουν κοσκινίστε με ζάχαρη άχνη.
Σχόλια
http://beautyfollower.blogspot.gr/