Υλικά
2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φλιτζάνι βούτυρο, μαλακωμένο
Το 1/3 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά
Κρυσταλλική ζάχαρη
Κρεμώδη
γέμιση – Γλάσο
υλικά
1 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη άχνη
1/2 φλιτζάνι βούτυρο, μαλακωμένο
1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
Κόκκινο υγρό χρώμα ζαχ/κης
Οδηγίες
1 .Σε ένα μέτριο μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι, 1 φλιτζάνι
βούτυρο και την κρέμα γάλακτος με το κουτάλι. Καλύψτε και καταψύξτε περίπου 1
ώρα
2. Ζεσταίνετε το φούρνο στους 185 βαθμούς C . Κυλήστε το ένα τρίτο της ζύμης σε μια ελαφρά
αλευρωμένη επιφάνεια. (Κρατήστε την υπόλοιπη ζύμη στο ψυγείο μέχρι να την
χρειαστείτε ) Κόψτε την ζύμη σε σχήμα καρδιάς με κουπ-πατ . Γενναιόδωρα καλύψτε ένα
μεγάλο κομμάτι λαδόχαρτου με κρυσταλλική ζάχαρη. Γυρίστε κάθε μπισκότο έτσι
ώστε να επικαλυφτεί και στις δύο πλευρές. Τοποθετήστε στο φύλλο μπισκότων.
Τσιμπήστε κάθε καρδιά με πιρούνι περίπου
4 φορές.
3 .Ψήστε 7 έως 9 λεπτά .Κρυώστε τα για 1 λεπτό. Αφαιρέστε τα από
τα φύλλα μπισκότων.
Κρυώστε τα εντελώς, περίπου 15 λεπτά.
Κρυώστε τα εντελώς, περίπου 15 λεπτά.
4 .Εν τω μεταξύ, χτυπήστε τη ζάχαρη άχνη και το βούτυρο
μέχρι να μαλακώσει. Προσθέστε τη βανίλια. Χτυπάμε μέχρι να γίνει αφράτο.
Χωρίστε το γλάσο σε έξι μικρά μπολ.
Προσθέστε τις ακόλουθες διαφορετικές ποσότητες κόκκινου υγρού χρώματος τροφίμων
σε κάθε ένα από τα κύπελλα αρχίζοντας με μια οδοντογλυφίδα, 1 σταγόνα, 3
σταγόνες, σταγόνες 7, 12 σταγόνες και 25 σταγόνες για να κάνετε διάφορες αποχρώσεις του ροζ.
5. Για κάθε μπισκότο σάντουιτς, απλώστε περίπου 1 κουταλάκι
του γλυκού γλάσου σε κάθε μπισκότο μετά κλείστε με ακόμα ένα .Πιέστε ελαφρά
τα μπισκότα μαζί.
Πηγή και φώτο από εδώ bettycrocker.com
Σχόλια