Υλικά
• 4 φλιτζάνια αλεύρι
• 2 κουταλιές της σούπας baking powder
• 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
• 1 φλιτζάνι βούτυρο ή λάδι
• 1 3/4 φλιτζάνι γάλα
Οδηγίες
Ανακατέψτε τα ξηρά συστατικά μαζί. Προσθέστε το λίπος ή το βούτυρο και ανακατέψτε καλά Προσθέστε το γάλα και ανακατεύουμε έως ότου διαμορφώθει μια μπάλα
Ανοίγουμε σε μια αλευρωμένη επιφάνεια και κόβουμε σε μπισκότα.
Για την κατάψυξη Παγώστε τα μπισκότα σε ένα φύλλο λαδόκολλας για 1-2 ώρες. Στη συνέχεια, αφαιρέστε και τοποθετήστε τα σε μια αεροστεγές σακούλα ειδική για καταψύκτη.
Για να ψήσετε Βγάλτε τον επιθυμητό αριθμό των μπισκότων έξω και αφήστε να αποψυχθεί για 30 λεπτά έως μία ώρα. Ψήνουμε στους 225 βαθμούς για 8-12 λεπτά. Μπορείτε να τα ψήσετε κατευθείαν από την κατάψυξη, αλλά δεν θα φουσκώσουν και πολύ.
• 2 κουταλιές της σούπας baking powder
• 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
• 1 φλιτζάνι βούτυρο ή λάδι
• 1 3/4 φλιτζάνι γάλα
Οδηγίες
Ανακατέψτε τα ξηρά συστατικά μαζί. Προσθέστε το λίπος ή το βούτυρο και ανακατέψτε καλά Προσθέστε το γάλα και ανακατεύουμε έως ότου διαμορφώθει μια μπάλα
Ανοίγουμε σε μια αλευρωμένη επιφάνεια και κόβουμε σε μπισκότα.
Για την κατάψυξη Παγώστε τα μπισκότα σε ένα φύλλο λαδόκολλας για 1-2 ώρες. Στη συνέχεια, αφαιρέστε και τοποθετήστε τα σε μια αεροστεγές σακούλα ειδική για καταψύκτη.
Για να ψήσετε Βγάλτε τον επιθυμητό αριθμό των μπισκότων έξω και αφήστε να αποψυχθεί για 30 λεπτά έως μία ώρα. Ψήνουμε στους 225 βαθμούς για 8-12 λεπτά. Μπορείτε να τα ψήσετε κατευθείαν από την κατάψυξη, αλλά δεν θα φουσκώσουν και πολύ.
Σχόλια