Υλικά
1 δόση βανίλιας cupcake (συνταγή εδώ )
Χωρίστε την ζύμη σε δύο μέρη : Βάλτε το ένα μέρος τησ ζύμης σε ένα
μεγάλο κύπελλο δοσομετρητή με στόμιο (ετσι ρίχνεται πιο ευκολα την ζύμη μέσα στις
φόρμες ). Τοποθετήστε το άλλο μισό σε ένα ξεχωριστό μπολ και προσθέστε κόκκινο χρωμα
τροφίμων μέχρι να φτάσετε στο επιθυμητό χρώμα.
Τοποθετήστε τα cupcakes χαρτάκια
μέσα σε φόρμες για cup
cakes.
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
Προσθέστε περίπου 2 κουταλιές άσπρη ζύμη μέσα στις φόρμες.
Εν τω μεταξύ, ρίχνουμε την κόκκινη ζύμη σ ένα αντικολλητικό
ταψί
ώστε να σχηματιστεί ένα λεπτό στρώμα ζύμης
ώστε να σχηματιστεί ένα λεπτό στρώμα ζύμης
Ψήστε το κόκκινο κεικ για περίπου 15 με 20 λεπτά μέχρι να
ψηθεί καλά.
Αφήστε το κόκκινο κέικ να κρυώσει εντελώς. Αφού κρυώσει εντελώς
, χρησιμοποιήστε ένα μικρό σε σχήμα καρδιάς κουπ-πατ μπισκοτων για να κόψετε τις
μινι καρδιες.
Τοποθετείστε τις καρδιές, κάθετα και προς τα εμπρός μέσα στα cupcake όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.
(Συμβουλή:. Είναι σημαντικό να τα
κρατήσετε όλα προς την ίδια κατεύθυνση, έτσι ώστε όταν κοπούν να δείτε την όμορφη καρδιά κρυμμένη
μέσα)
Μόλις όλες οι καρδιές έχουν τοποθετηθεί, συμπληρώστε τα cupcakes
με
την υπόλοιπη ζύμη κατά τα ¾.
Ψήστε για περίπου 20 λεπτά.
Μόλις τα cupcakes ψηθούν τα βγάζουμε από τις φόρμες
και αφήστε τα να κρυώσουν για
τουλάχιστον 15 λεπτά. Για να διατηρήσετε τα cupcakes υγρά, βάλτε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτου ενώ κρυώνουν.
πηγή και φώτο από εδώ laurenconrad.com
φώτο από εδώ madewithloveby.me
Σχόλια