Είναι σαν τις κλασικές χιονάτες αλλά με καρύδια πεκάν και ψήνονται!
Υλικά
250 γρ βούτυρο μαλακωμένο
1/4 φλιτζανιού ζάχαρη
Εκχύλισμα βανίλιας 1 κουταλάκι του γλυκού
2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 φλιτζάνια ψιλοκομμένα καρύδια πεκάν
Για το τύλιγμα
ζάχαρη άχνη
Οδηγίες
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να γίνουν κρέμα Ανακατέψτε
το εκχύλισμα βανίλιας.
Βαθμιαία βάλτε και το αλεύρι για να σχηματιστεί μια μαλακή
ζύμη, στη συνέχεια, ανακατέψτε το πεκάν.
Ανοίξτε τη ζύμη σε μικρά μπαλάκια και τοποθετήστε τα σε ταψί με λαδόκολλα .
Ψήνουμε στο κέντρο της προθερμασμένο φούρνο 165 ° C για 20
έως 25 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν πολύ ελαφρά.
Τύλιγμα
με ζάχαρη: Αφήστε τα μπισκότα να κρυώσουν στο φύλλο ψησίματος
περίπου 1 λεπτό, στη συνέχεια αφαιρέστε με μια σπάτουλα και προσεκτικά βάλτε σε μια
σακούλα ζάχαρη άχνη μέχρι να επικαλυφθούν καλά . Αποθηκεύστε σε ένα αεροστεγές
δοχείο.
Κοσκινίστε πρόσθετη ζάχαρη άχνη πάνω από τις κορυφές των
μπισκότων αν χρειαστεί.
πηγή και φώτο από εδώ imperialsugar.com
Καλή Επιτυχία!
Σχόλια