Είναι απλό, είναι εύκολο αλλά και εντυπωσιακό!
Ιδανικά για πάρτυ, βαφτιση ή γάμο!
Χρειαζόμαστε
Ετοιμα ψημένα cup cakes
Ζαχαρόπαστα εμπορίου έτοιμη ή σπιτική
κουπ-πατ σε σχήμα καρδιάς
κουπ-πατ στρογγυλό με σχέδιο
οδοντογλυφίδες
πέρλες βρώσιμες ροζ χρώματος ή της αρεσκείας σας
ζαχαρωτά
Οδηγίες
Ανοίγουμε
την ζαχαρόπαστα σε λεπτό φύλλο ορθογώνιο. Με το κουπ-πατ καρδιά κόβουμε
καρδιές όσα και τα κεκάκια μας. Ανάλογα κόβουμε και διπλά στρογγυλά κομμάτια. Από τις καρδιές που έχουμε κόβουμε το κάτω μέρος.
Στα στρογγυλά μας κομμάτια ζαχαρόπαστας με μια οδοντογλυφίδα κάνουμε σχέδια.
Στο πάνω μέρος των cup cakες αλείφουμε μαρμελάδα της αρεσκείας μας αραιωμένη με λίγο νερό έτσι ώστε να κολλήσει η ζαχαρόπαστα.
Τοποθετούμε την στρογγυλή με σχέδιο τώρα ζαχαρόπαστα στο κάθε cup cake.
Με
τον ίδιο τρόπο με μαρμελαδα κολλάμε και την καρδιά και στην συνδέση
των δυο κομματιών για να μην φαίνεται η ένωση διακοσμούμε με βρώσιμες
πέρλες.
Τοποθετούμε
τις πέρλες είτε με γλάσο royal icing είτε με λευκή κουβερτούρα λιωμένη ή
ακόμα και με την μαρμελάδα που χρησιμοποιήσαμε.
Στο πάνω μέρος του μπούστου τοποθετούμε με νερό ένα μικρό όμορφο ζαχαρωτό!
Καλή Επιτυχία!
φώτο από εδώ wonderfuldiy.com
Σχόλια