Πεντανόστιμα Βραχάκια Mπισκότου με “ΠΤΙ-ΜΠΕΡ” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ


Υλικά

1 πακέτο ΠΤΙ- ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
6 ασπράδια αυγών
270γρ ζάχαρη (1 κούπα και 6 κουταλιές της σούπας)
1 βανίλια
240γρ σταγόνες σοκολάτα κουβερτούρα

Οδηγίες


Βάζουμε στο μπωλ του μίξερ τα ασπράδια με τη ζάχαρη και το τοποθετούμε επάνω σε κατσαρόλα με βραστό νερό, ανακατεύοντας με το σύρμα.

Μόλις ζεσταθεί, χτυπάμε στο μίξερ μέχρι να γίνει σφιχτή η μαρέγκα.

Συμπληρώνουμε τα μπισκότα, που έχουμε θρυμματίσει με τον πλάστη και τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε.

Με ένα κουτάλι της σούπας μοιράζουμε το μίγμα επάνω σε ταψιά, στρωμένα με λαδόχαρτο φούρνου και ψήνουμε στους 130⁰ C για 25 λεπτά της ώρας.

πηγή και φώτο από εδώ syntages.papadopoulou.gr





Σχόλια

Printfriendly

Η φωτογραφία μου
Αγαπώ την κουζίνα ! Μαγειρική και ζαχαροπλαστική! Μαγειρεύω με μεράκι και σας προτείνω συνταγές απλές και εύκολες !