Υλικά
1 πακέτο ΠΤΙ- ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
6 ασπράδια αυγών
270γρ ζάχαρη (1 κούπα και 6 κουταλιές της σούπας)
1 βανίλια
240γρ σταγόνες σοκολάτα κουβερτούρα
Οδηγίες
Βάζουμε στο μπωλ του μίξερ τα ασπράδια με τη ζάχαρη και το τοποθετούμε επάνω σε κατσαρόλα με βραστό νερό, ανακατεύοντας με το σύρμα.
Μόλις ζεσταθεί, χτυπάμε στο μίξερ μέχρι να γίνει σφιχτή η μαρέγκα.
Συμπληρώνουμε τα μπισκότα, που έχουμε θρυμματίσει με τον πλάστη και τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε.
Με ένα κουτάλι της σούπας μοιράζουμε το μίγμα επάνω σε ταψιά, στρωμένα με λαδόχαρτο φούρνου και ψήνουμε στους 130⁰ C για 25 λεπτά της ώρας.
Οδηγίες
Βάζουμε στο μπωλ του μίξερ τα ασπράδια με τη ζάχαρη και το τοποθετούμε επάνω σε κατσαρόλα με βραστό νερό, ανακατεύοντας με το σύρμα.
Μόλις ζεσταθεί, χτυπάμε στο μίξερ μέχρι να γίνει σφιχτή η μαρέγκα.
Συμπληρώνουμε τα μπισκότα, που έχουμε θρυμματίσει με τον πλάστη και τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε.
Με ένα κουτάλι της σούπας μοιράζουμε το μίγμα επάνω σε ταψιά, στρωμένα με λαδόχαρτο φούρνου και ψήνουμε στους 130⁰ C για 25 λεπτά της ώρας.
πηγή και φώτο από εδώ syntages.papadopoulou.gr
Σχόλια