Κρουασάν γρήγορα με έτοιμη ζύμη γεμιστά με βούτυρο-κανέλλα και σταφίδες!
Ιδανικά για πρωινό σνάκ στους μπόμπιρες!
Υλικά
4 κουταλιές της σούπας βούτυρο, μαλακωμένο
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1 τενεκεδάκι Pillsbury ζυμη -ψυγείου-κρουασάν
1/2 φλιτζάνι σταφίδες
Για το γλάσο
1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
1 έως 2 κουταλιές της σούπας γάλα
1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
1 έως 2 κουταλιές της σούπας γάλα
Βήμα 1
Ζεσταίνετε το φούρνο στους 185 ° C.
Βήμα 2
Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε το βούτυρο και την κανέλα. Ανοίξτε την ζύμη σε 8 τρίγωνα. Απλώστε κάθε τρίγωνο με βούτυρο -κανέλα. Βάλτε στο καθένα με 1 κουταλιά της σταφίδας. Τυλίξτε σε μισσοφέγγαρα. Τοποθετήστε σε φύλλο μπισκότων.
Ζεσταίνετε το φούρνο στους 185 ° C.
Βήμα 2
Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε το βούτυρο και την κανέλα. Ανοίξτε την ζύμη σε 8 τρίγωνα. Απλώστε κάθε τρίγωνο με βούτυρο -κανέλα. Βάλτε στο καθένα με 1 κουταλιά της σταφίδας. Τυλίξτε σε μισσοφέγγαρα. Τοποθετήστε σε φύλλο μπισκότων.
Βήμα 3
Ψήστε 8-10 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν. Αφαιρέστε και βάλτε σε σχάρα να κρυώσουν τελείως.
Βήμα 4
Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε τη ζάχαρη άχνη και 1 κουταλιά της σούπας γάλα. Περιχύνουμε πάνω στα κρύα μισοφέγγαρα.
Ψήστε 8-10 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν. Αφαιρέστε και βάλτε σε σχάρα να κρυώσουν τελείως.
Βήμα 4
Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε τη ζάχαρη άχνη και 1 κουταλιά της σούπας γάλα. Περιχύνουμε πάνω στα κρύα μισοφέγγαρα.
πηγή και φώτο από εδώ
Σχόλια