Υλικά
3 φλιτζάνι αλεύρι
3/4 κουταλάκι του γλυκού Baking Powder
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 φλιτζάνι μαλακωμένο βούτυρο
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1 αυγό
1 κουταλιά της σούπας γάλα
Για το γλάσο
3 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
3 κουταλιές της σούπας γάλα
3 κουταλιές της σούπας σιρόπι καλαμποκιού
Κόκκινο Χρωμα τροφίμων
24 Κόκκινο M & M Minis
48 καραμέλακια Μάτια
3 φλιτζάνι αλεύρι
3/4 κουταλάκι του γλυκού Baking Powder
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 φλιτζάνι μαλακωμένο βούτυρο
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1 αυγό
1 κουταλιά της σούπας γάλα
Για το γλάσο
3 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
3 κουταλιές της σούπας γάλα
3 κουταλιές της σούπας σιρόπι καλαμποκιού
Κόκκινο Χρωμα τροφίμων
24 Κόκκινο M & M Minis
48 καραμέλακια Μάτια
Οδηγίες:
Κοσκινίστε μαζί το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
Κοσκινίστε μαζί το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
Χτυπήστε το βούτυρο και τη ζάχαρη.
Προσθέστε το αυγό και το γάλα και συνεχίζουμε το χτύπημα σε χαμηλή ταχύτητα .
Προσθέστε το αυγό και το γάλα και συνεχίζουμε το χτύπημα σε χαμηλή ταχύτητα .
Σιγά-σιγά προσθέστε το αλεύρι, και χτυπήστε μέχρι το μίγμα να τραβιέται μακριά από τα τοιχώματα του μπολ.
Χωρίζουμε τη ζύμη στο μισό. Τυλίξτε το καθε κομμάτι ζύμης σε λαδόχαρτο και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Σε ένα ταψί τοποθετείστε λαδόκολλα .
Χωρίζουμε τη ζύμη στο μισό. Τυλίξτε το καθε κομμάτι ζύμης σε λαδόχαρτο και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Σε ένα ταψί τοποθετείστε λαδόκολλα .
Στον παγκο εργασίας σας βάλτε μια
λαδόκολλα και πασπαλίστε
την λαδόκολλα και τον πλαστη με ζάχαρη άχνη.
Κόβουμε σε σχήματα καρδιάς και τοποθετήστε στο ταψί
Ψήστε για 7-9 λεπτά ή μέχρι τα άκρα αρχίζουν να παίρνουν χρώμα καφέ.
Κόβουμε σε σχήματα καρδιάς και τοποθετήστε στο ταψί
Ψήστε για 7-9 λεπτά ή μέχρι τα άκρα αρχίζουν να παίρνουν χρώμα καφέ.
Για το γλάσο
Ανακατέψτε τη ζάχαρη άχνη, το γάλα και το σιρόπι καλαμποκιού σε ένα μπολ μέχρι να γίνει λείο.
Χωρίστε το γλάσο στη μέση και χρωματίστε το μισό με κόκκινο χρωμα τροφίμων.
Μεταφέρετε το κάθε χρώμα σε κορνέ και στολίστε τα μπισκότα.
Γυρίστε την κάθε καρδιά ανάποδα.
Τοποθετώνατς κόκκινο γλάσο στην κορυφή κάνουμε το καπέλο.
Βάζουμε το Λευκό γλάσο από κάτω για να κάνουμε την γενειάδα.
Χρησιμοποιήστε το λευκό γλάσο να κολλήσετε κάτω ένα κόκκινο M & M για τη μύτη και τα δύο μάτια καραμέλα.
Αφήνουμε να στεγνώσουν για 10 λεπτά.
Σχηματίστε κόκκινο στόμα μεταξύ μούσι και μουστάκι.
Σχημστίστε μια λευκή ταινία στο κάτω μέρος του καπέλου και λευκή μπάλα στην κορυφή.
Αφήστε τα για τουλαχιστον μια ωρα να στεγνώσει και να σκληρυνει το γλάσο.
Tips
Αν δεν βρίσκετε καραμελάκια ματάκια σχηματίστε τα ματάκια με λίγο ασπρο γλάσο και με λιωμένη κουβερτούρα.
Ανακατέψτε τη ζάχαρη άχνη, το γάλα και το σιρόπι καλαμποκιού σε ένα μπολ μέχρι να γίνει λείο.
Χωρίστε το γλάσο στη μέση και χρωματίστε το μισό με κόκκινο χρωμα τροφίμων.
Μεταφέρετε το κάθε χρώμα σε κορνέ και στολίστε τα μπισκότα.
Γυρίστε την κάθε καρδιά ανάποδα.
Τοποθετώνατς κόκκινο γλάσο στην κορυφή κάνουμε το καπέλο.
Βάζουμε το Λευκό γλάσο από κάτω για να κάνουμε την γενειάδα.
Χρησιμοποιήστε το λευκό γλάσο να κολλήσετε κάτω ένα κόκκινο M & M για τη μύτη και τα δύο μάτια καραμέλα.
Αφήνουμε να στεγνώσουν για 10 λεπτά.
Σχηματίστε κόκκινο στόμα μεταξύ μούσι και μουστάκι.
Σχημστίστε μια λευκή ταινία στο κάτω μέρος του καπέλου και λευκή μπάλα στην κορυφή.
Αφήστε τα για τουλαχιστον μια ωρα να στεγνώσει και να σκληρυνει το γλάσο.
Tips
Αν δεν βρίσκετε καραμελάκια ματάκια σχηματίστε τα ματάκια με λίγο ασπρο γλάσο και με λιωμένη κουβερτούρα.
πηγή και φώτο από εδώ .raininghotcoupons.
Σχόλια