ΥΛΙΚΑ (15 κομματια)
180-200 γρ.σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη σε μπαιν μαρι
20 γρ.ψίχα Αιγίνης ωμή ψιλοκομμένη
15 γρ.σταφίδες μαύρες
180-200 γρ.σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη σε μπαιν μαρι
20 γρ.ψίχα Αιγίνης ωμή ψιλοκομμένη
15 γρ.σταφίδες μαύρες
Οδηγίες
Λιωνουμε σε μπαιν μαρι την κομματιασμένη κουβερτούρα.
Παίρνουμε μια θήκη σιλικόνης για 15 κομμάτια και
με κουταλάκι του γλυκού γεμίζουμε το 1/3 της κάθε θήκης.
Βάζουμε για λίγο στο ψυγείο να κρυώσουν ,και προσθέτουμε απο λίγη
γέμιση φυστικιού και σταφίδας αφήνοντας περιθώριο να προσθέσουμε
απο πάνω την υπάλοιπη σοκολάτα.
Τα τοποθετούμε στο ψυγείο για λίγο να κρυώσουν και κατόπιν τα
ξεφορμάρουμε και είναι έτοιμα για κατανάλωση.
Σχόλια