Υλικά
250 γρ λευκή πάστα αμυγδάλου
ξυλάκια για γλυφειτζούρια
200- 300 γρ σκούρα ή λευκή σοκολάτα
τρούφες διακόσμησης
250 γρ λευκή πάστα αμυγδάλου
ξυλάκια για γλυφειτζούρια
200- 300 γρ σκούρα ή λευκή σοκολάτα
τρούφες διακόσμησης
Οδηγίες
Ξεκινήστε παιρνοντας κομμάτια ζύμης και κάνοντας σε μικρές μπάλες.
Ξεκινήστε παιρνοντας κομμάτια ζύμης και κάνοντας σε μικρές μπάλες.
Λιώστε 30- 40 γρ λευκή ή μαύρη σοκολάτα.
Βουτήξτε τα ραβδιά γλειφιτζούρια σε λίγη από τη λιωμένη σοκολάτα, και απλά τοποθετήστε στις μπάλες αμυγδαλωτά.
Βουτήξτε τα ραβδιά γλειφιτζούρια σε λίγη από τη λιωμένη σοκολάτα, και απλά τοποθετήστε στις μπάλες αμυγδαλωτά.
Αφήστε για μερικά λεπτά .
Λιώστε το υπόλοιπο της σοκολάτας και βουτήξτε την μπάλα στη λιωμένη σοκολάτα μέχρι να καλύπτεται πλήρως.
Χρησιμοποιώ λευκή σοκολάτα εδώ με μια σταγόνα χρωμα τροφίμων. Περιστρέψτε το γλειφιτζούρι, αφήστε την υπερβολική σοκολάτα να πέσει και απλά επαναλάβετε με τις υπόλοιπες μπάλες.
Πασπαλίζουμε με τρούφες ή καραμελάκια.
πηγή και φώτο από εδώ passionforbaking.
Σχόλια