Υλικά για ένα κέικ 22 cm
250 γρ νερό
190 γρ αλεύρι
35 γρ σκόνης κακάο
150 γρ ζάχαρη άχνη
16 γρ μπέικιν πάουντερ
6 κουταλιές της σούπας φυτικό έλαιο ή ελαφρύ ελαιόλαδο
1 Βανίλια
Ζάχαρη άχνη και σκόνη κακάο στην επιφάνεια
Οδηγίες
Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το νερό με τη ζάχαρη μέχρι να διαλυθεί τελείως. Στη συνέχεια, προσθέστε το λάδι και τη βανίλια.
Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το νερό με τη ζάχαρη μέχρι να διαλυθεί τελείως. Στη συνέχεια, προσθέστε το λάδι και τη βανίλια.
Σε ξεχωριστό μπολ ανακατέψτε το αλεύρι με το μπεικιν , στη συνέχεια, προσθέστε το κακάο.
Ανακατέψτε τα δύο μείγματα ανακατεύοντας με ένα κουτάλι ή ένα σύρμα.
Απλώστε το μίγμα σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 35 λεπτά. Κάντε το τεστ οδοντογλυφίδας.
Περιμένετε να κρυώσει πριν τη διακόσμηση με σκόνη κακάο και ζάχαρη άχνη.
πηγή και φώτο από εδώ blog.giallozafferano.it