Τρουφάκια με καρύδια και αποξηραμένα φρούτα

  Ευχαριστούμε για την παραχώρηση της συνταγής την Κ. Γωγώ Σαμίου
 από την ομάδα Οι χρυσοχέρες/ήδες


Υλικά

1 φλιτζάνι του τσαγιού καρύδια χοντροκομμένα
1 φλιτζάνι του τσαγιού δαμάσκηνα ξερά. 15 τεμ
1 φλιτζάνι του τσαγιού βερίκοκα ξερά. 15 τεμ
1/2 φλιτζάνι του τσαγιού σταφίδες
1 φλιτζάνι του τσαγιού κορν φλέικς
3 κουταλιές σούπας μαρμελάδα τις αρεσκείας σας
1 σοκολάτα μαύρη κουβερτούρα 125γρ
1 κουτάλια λάδι ελαφρύ



 Εκτέλεση
Κόψτε όλα τα παραπάνω στο μπλέντερ ένα ένα και βάλτε σε ένα μπολ.
Ανακατέψτε με την μαρμελάδα, εγώ έβαλα γεύση μήλο με πορτοκάλι που είχα φτιάξει πρόσφατα .
Kάντε μπάλες και αφήστε στο ψυγείο να σφίξουν για μια ώρα.
Λιώστε σε μπεν μαρι την σοκολάτα και ανακατέψτε με την μια κουταλιά λάδι και κάνετε την επικαλύψει .
Βάλτε στο ψυγείο να παγώσουν!





Printfriendly

Η φωτογραφία μου
Αγαπώ την κουζίνα ! Μαγειρική και ζαχαροπλαστική! Μαγειρεύω με μεράκι και σας προτείνω συνταγές απλές και εύκολες !