Ευχαριστούμε για την παραχώρηση της συνταγής το site. foodaholics.gr
υλικά
600+600 ml γάλα
70+70 γρ ζάχαρη
65 γρ άνθος αραβοσίτου βανίλια
1 βανίλια
65 γρ άνθος αραβοσίτου κακάο
1 κουταλιά κακάο
1-2 πακέτα πτι μπερ
Οδηγίες
Αναμειγνύουμε το γάλα (600 ml ) με την ζάχαρη (70 γρ), το άνθος αραβοσίτου βανίλια και την βανίλια.
Τα βάζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι που να γίνουν κρέμα.
Αναμειγνύουμε το γάλα (600 ml ) με την ζάχαρη (70 γρ), το άνθος αραβοσίτου κακάο και το κακάο.
Τα βάζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι που να γίνουν κρέμα.
Σε φόρμα 30×11 cm με αντικολλητικό χαρτί, την καλύπτουμε με μπισκότα.
Απλώνουμε την μισή χλιαρή λευκή κρέμα.
Κάνουμε μία στρώση από μπισκότα και απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα.
Σκεπάζουμε με μπισκότα και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία για την σκούρα κρέμα.
Καλύπτουμε με μπισκότα και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες.
Όταν είναι έτοιμο το αναποδογυρίζουμε και σερβίρουμε με άχνη.
πηγή και φώτο συνταγής foodaholics.gr