Υλικά
1 λίτρο γάλα
1 φλιτζάνι σιμιγδάλι χοντρό
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1 φλιτζάνι ινδοκάρυδο
1 συσκευασία μπισκότα κακάο.
Για την διακόσμηση
Σάλτσα σοκολάτας παγωτού
Οδηγίες
Τοποθετούμε το γάλα,τη ζάχαρη, το σιμιγδάλι και την καρύδα σε μια βαθιά κατσαρόλα και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά, συνεχώς μέχρι να βράσει και να πήξει .
Καλύπτουμε με μεμβράνη μια φόρμα του κέικ ή βρέχουμε με νερό και με τη βοήθεια ενός κουταλιού, βάζουμε ομοιόμορφα το μείγμα και τα μπισκότα διαδοχικά στην κρέμα.
Αφήνουμε το γλυκό να κρυώσει καλά και βάζουμε στο ψυγείο.
Αναποδογυρίζουμε σε πιατέλα διακοσμούμε με σάλτσα και σερβίρουμε το γλυκο κρύο.
πηγή και φώτο από εδώ kadincatarifler.com
Σχόλια