Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΙΤΑΚΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ!!!


 ΠΙΤΑΚΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

Υλικά

σφολιάτα 2 φύλλα
κρόκοι για το άλειμα
ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα



 Ανοίγουμε ένα φύλλο σφολιάτας και στρώνουμε πάνω την κρέμα λεμονιου!

 Καλύπτουμε και κλείνουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας και  με ένα μικρό ποτήρι κόβουμε κύκλους.


 Με την ανάποδη μεριά ενός μαχαιριού πατάμε και σφραγίζουμε τα κυκλάκια.


 Κάνουμε έναν σατυρό στη μέση από κάθε κυκλάκι και αλειφουμε με τους χτυπημένους κρόκους


 Πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και τοποθετουμε σε ταψί στρωμμένο με λαδόκολλα.
Προθερμαινουμε τον φούρνο 180 βαθμούς αέρα και ψήνουμε για 20 λεπτά ή  μέχρι να ροδίσουν ελαφρά

πηγή και φώτο συνταγής από εδώ ohbiteit.com