ΠΙΤΑΚΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ!!!


Υλικά

σφολιάτα 2 φύλλα
κρόκοι για το άλειμμα
ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα


 Ανοίγουμε ένα φύλλο σφολιάτας και στρώνουμε πάνω την κρέμα λεμονιού!


 Καλύπτουμε και κλείνουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας και  με ένα μικρό ποτήρι κόβουμε κύκλους.


 Με την ανάποδη μεριά ενός μαχαιριού πατάμε και σφραγίζουμε τα κυκλάκια.


 Κάνουμε έναν σταυρό στη μέση από κάθε κυκλάκι και αλείφουμε με τους χτυπημένους κρόκους


 Πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο 180 βαθμούς αέρα και ψήνουμε για 20 λεπτά ή  μέχρι να ροδίσουν ελαφρά

πηγή και φώτο συνταγής από εδώ ohbiteit.com


Σχόλια

Printfriendly

Η φωτογραφία μου
Αγαπώ την κουζίνα ! Μαγειρική και ζαχαροπλαστική! Μαγειρεύω με μεράκι και σας προτείνω συνταγές απλές και εύκολες !