ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ
ΟΙ ΦΗΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΤΡΟΥΦΕΣ
Προετοιμασία: 1 ώρα Κομμάτια
: 50 τρούφες
Υλικά
2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
800 γρ κουβερτούρα σε κομμάτια
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ:
200 γρ σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη
200 γρ λευκή σοκολάτα λιωμένη
Εκτέλεση
Ζεσταίνετε την κρέμα εως το σημείο βρασμού χωρίς όμως να βράσει.
Ρίξτε μέσα την σοκολάτα και ανακατέψτε έως ότου λιώσει.
Στρώστε το μείγμα σε
ταψί με λαδόκολλα και βάλτε το στο
ψυγείο να παγώσει για 2 ώρες.
Βγάλτε και σχηματίστε από το μείγμα μικρές μπαλιές.
Ξαναβάλτε στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
Λιώστε χωριστά την λευκή και την μαύρη σοκολάτα.
Αφήστε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και αμέσως μετά
ρίξτε μέσα το παγωμένο μπαλάκι.
Μεταφέρετε σε δίσκο με λαδόκολλα και βάλτε στο ψυγείο για
1-2 ώρες.
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ
ΤΗΣ ΑΛΕΞΙΑΣ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ