ΣΟΚΟΦΡΕΤΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


Κομμάτια 20-25

Υλικά
200 γρ γκοφρέτες σοκολάτας
300 γρ γάλα ζαχαρούχο
80 γρ κακάο σκόνη άγλυκο
60 γρ καρυδόψιχα αλεσμένη (προαιρετικά)

Εκτέλεση
Βάζουμε το ζαχαρούχο να ζεσταθεί και ρίχνουμε και το κακάο.
Ανακατεύουμε να ενωθούν καλά .Αφήνουμε για άλλα 5΄και
μετά κατεβάζουμε από την φωτιά. Σπάμε τις γκοφρέτες και
τα ρίχνουμε στο μείγμα μαζί με τα καρύδια.
Στρώνουμε μεμβράνη σε πυρέξ και απλώνουμε το μείγμα να πάει  παντού.
Παγώνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
Παγωμένο το κόβουμε σε κομμάτια και τυλίγουμε σε ζελατίνα η μεμβράνη  η
αλουμινόχαρτο και σερβίρουμε…

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΛΥΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΤΗΣ ΜΥΡΣΙΝΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

Printfriendly

Η φωτογραφία μου
Αγαπώ την κουζίνα ! Μαγειρική και ζαχαροπλαστική! Μαγειρεύω με μεράκι και σας προτείνω συνταγές απλές και εύκολες !