ΜΠΕΖΕΔΕΣ Η ΜΑΡΕΓΓΕΣ
ΠΤΙ-ΦΟΥΡ
Αφράτη Σαντιγύ (κρεμά
γάλακτος +ζάχαρη)
η ganache
η γλάσο( συνταγή παρακατω)
Παίρνετε ένα μπεζεδακι βάζετε την
γέμιση κλείνετε με ένα
ακόμα μπεζεδακι και τα σερβίρετε σε θήκες cupcakes.
Γλασο Φονταν:
2/3 φλιτζανιού ζαχαρούχο γάλα
Λίγη βανίλια
4-5 κούπες ζάχαρη άχνη
Ανακατεύω όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνει ένα πηκτό μείγμα
Εδώ η γέμιση με ganashe
Σχόλια