Βήμα βήμα cake pops βανίλιας-σοκολάτας elegant!


Σε αυτή την σελίδα weddingchicks.com   βρήκαμε αυτές τις πολύ ιδιαίτερες οδηγίες για cake pops  και σας τις παρουσιάζουμε .
Επίσης η σελίδα αποδίδει ένα άλλο ιδιαίτερο ευχαριστώ στο Sweet E’s Bakeshop για τη διδασκαλία τους και τις οδηγίες για το πώς να κάνουμε κέικ cake pops   αλλά και στο  Braedon Photography για  την φωτογράφηση τους.



Ένα άλλο ιδιαίτερο ευχαριστώ στο Sweet E’s Bakeshop για τη διδασκαλία μας και τις οδηγίες για το πώς να κάνουμε κέικ cake pops   αλλά και στο  Braedon Photography για φωτογράφηση τους.


 Οδηγίες
Ψήστε τα αγαπημένο σας  κέικ . Μόλις το κέικ ψήθει πλήρως, βγάλτε το από το φούρνο και αφήστε το να κρυώσει εντελώς.
Όταν το κέικ κρυώσει, τρίψτε το να γίνει τρίμματα η ψίχουλα σε ένα μεγάλο μπολ. Αναμίξτε το κέικ – τρίμμα με μερεντα η με ganache ή με frosting  . Θα πρέπει να  πάρει την υφή του brownie. Πλάστε  σε μικρές μπάλες. Τοποθετήστε τα σε ένα φύλλο λαδόκολλας και τα βάλτε τα στην κατάψυξη για 30 λεπτά περίπου.
Ενώ οι μπάλες cakepop είναι στην κατάψυξη, μπορείτε να λιώσετε την σοκολάτα σας. Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι για να λιώσει η σοκολάτα σας. Κατ 'αρχάς, μπορείτε να βάλετε μια κατσαρόλα με νερό και αφήστε το να σιγοβράσει. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τη σοκολάτα σας σε μεταλλικό μπολ και τοποθετήστε το μπολ πάνω από την κατσαρόλα. Ανακατεύετε μέχρι να λιώσει. Δεύτερον, μπορείτε να τοποθετήσετε τη σοκολάτα σε ένα μπολ για φούρνο μικροκυμάτων και  βάλτε στον φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα ανακατεύοντας μετά από κάθε 30 δευτερόλεπτα μέχρι να λιώσει. Μόλις η σοκολάτα είναι λιωμένη, χύστε μέσα σε ένα  άλλο δοχείο .

Μόλις πάρετε τις μπάλες από την κατάψυξη, θα τοποθετήσετε ένα στικ- ξυλάκι-γλειφιτζούρι σε κάθε μπάλα. Πρώτον, βυθίστε το άκρο της ράβδου -γλειφιτζούρι στη σοκολάτα και στη συνέχεια απευθείας στην μπάλα. Βυθίστε το cakepop στη λειωμένη σοκολάτα μέχρι να βυθιστεί πλήρως και στη συνέχεια να το πάρετε έξω και αφήστε την περίσσια σοκολάτα  να στάξει μέσα στο μπολ. Ελαφριά ξύστε τον πυθμένα από το κατά μέρος των cakepops πάνω στο χείλος της λεκάνης να πάρει οποιαδήποτε εναπομένουσα σοκολάτα.  Βάλτε  τα σε λαδόκολλα για να στεγνώσουν.

Όταν η σοκολάτα είναι εντελώς κρύα και στεγνή μπορείτε να αρχίσετε διακόσμηση! Κατ 'αρχάς, θα χρειαστείτε ένα κορνέ,  και συνταγή για royal icing 
μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μεταλλική άκρη, αν έχετε ένα κορνέ  ή απλά τοποθετείστε το μείγμα σε μια σακούλα polybag και  κόβετε την  μια άκρη. Γεμίστε την σακουλα με το royal icing   διακοσμείτε κάθε ένα από τα cakepops και στη συνέχεια πασπαλίστε με ζάχαρη χρωματιστή.  Τινάξτε την υπερβολική ζάχαρη σε ένα μπολ και το αφήνουμε να στεγνώσει για περίπου 15-20 λεπτά. Αν έχετε προσαρμοσμένες ετικέτες,(σημαιάκια) κολλήστε στο τέλος του  γλειφιτζουριού με μια σταγόνα κόλλα! Στη συνέχεια, απολαύστε το!

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ ΖΑΧΑΡΗ 
 Απλά παίρνουμε χρώματα ζαχαροπλαστικής της αρεσκείας μας και ανακατεύουμε
μέσα σε σακουλάκι τροφίμων που κλείνει με Zip  μια πολύ μικρή ποσότητας χρώματος
 με μια μεγάλη ποσότητα ζάχαρης.

Συνταγή για cake pops   θα βρείτε εδώ



Σε αυτήν την σελίδα    thelifeofamagpie.tumblr.com   βρήκαμε επίσης και αυτήν την όμορφη εύκολη και γρήγορη επεξήγηση για τα cake pops. 




Σχόλια

Printfriendly

Η φωτογραφία μου
Αγαπώ την κουζίνα ! Μαγειρική και ζαχαροπλαστική! Μαγειρεύω με μεράκι και σας προτείνω συνταγές απλές και εύκολες !